До списку новин

Купуйте нерухомість від РІЕЛ за програмою «єОселя»

15 листопада 2022

З 1 жовтня в Україні запрацювала пільгова іпотечна програма «єОселя». Наразі придбати нерухомість можуть лише певні категорії населення, а з 2023 року – усі громадяни, які підпадають під умови іпотеки. За місяць від початку дії програми 11 тисяч українців вже подали заявки на отримання пільгового кредитування.

Для того щоби дізнатися чи можете ви претендувати на пільгову державну іпотеку, необхідно на порталі «Дія» заповнити форму, вказавши сімейний статус, дані іншого з подружжя, якщо ви перебуваєте у офіційному чи цивільному шлюбі, кількість неповнолітніх дітей до 18 років, що з вами проживатимуть, і середньомісячний дохід сім’ї. Потім дані про бажане житло та банк, до якого хочете надіслати заяву. Перевірити заяву, підписати електронним підписом та надіслати.

Важливо! В одній заяві можна вибрати лише один банк.

За результатом розгляду наданих даних банк зв’яжеться з вами телефоном або електронною поштою та повідомить про наступні кроки.

У разі позитивної відповіді від фінустанови ви маєте вибрати житло, зібрати усі необхідні документи та подати їх до банку. Після ухвалення банком рішення про кредитування, ви укладаєте договір на купівлю житла та договір на іпотеку. І все, квартира фактично ваша.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ підтримує проєкт «єОселя» та пропонує усім охочим скористатися можливістю покращити житлові умови обравши квартиру від надійного девелопера.

Тож ми радимо спочатку, перед подачею анкети в «Дія», завітати в один із наших офісів продажу та отримати вичерпну консультацію щодо варіантів нерухомості від РІЕЛ. Адже, маємо у своєму арсеналі готові квартири із документами у Києві та Львові, а також велику кількість помешкань у будинках, які будуть введені в експлуатацію протягом наступних чотирьох місяців. Визначившись з бажаним житлом, вам буде значно простіше заповнити заяву. А після отримання позитивного рішення від банку, повертайтесь до нас, наші спеціалісти також розкажуть, як перевести вашу квартиру, яку ви оформили на виплат на 2 роки від РІЕЛ, в державну іпотечну програму – під 3% чи 7%. Проте це буде залежати від категорії позичальника, до якої ви належите.

Навіть у такий непростий час українці мають жити гідно!

Покваптеся вибрати краще житло!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Львівська Америка»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-55-13
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/28/2024 становить 39.19 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Америка. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.