До списку новин

У першій секції будинку К-3 виконується кладка внутрішніх стін

03 серпня 2023

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що будівництво житлового комплексу «Америка» продовжується. В першій секції будинку К-3 виконується кладка внутрішніх стін з другого до п'ятого поверхи, зовнішні стіни вимурувані з другого до дванадцятого. Паралельно заливається плита перекриття покрівлі, триває підготовка до облаштування парапетів, виконується облаштування стояків системи опалення та монтаж системи вентиляції квартир, прокладаються силові кабелі для підключення будинку до ВРП (ввідно-розподільний пристрій).

У другій секції змонтовані вікна, триває облаштування фасаду. Зовнішня і внутрішня кладка стін завершена, покрівля готова. Інженерні комунікації: вода, каналізація і вентиляція виконані. Облаштовується благоустрій території.

В будинках К-1 і К-2 триває облаштування благоустрою.

Вибрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Америка» ви можете у нашому відділі продажу. Наші менеджери радо проконсультують вас з будь-якого питання. Контакти за посиланням.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Львівська Америка»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-55-13
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 5/2/2024 становить 39.65 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Америка. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.